Detektívrács gyártása és javítása

A DetektívRács egy vonzó megoldás a lakossági és kereskedelmi objektumok nyílásainak lezárására,emellett lehetőséget biztosít a maximalizált légmozgáshoz és vizuális hozzáféréshez.Cégünk a dobra tekeredő rácsok típusait kínálja egyedi méretre gyártva. Alkalmazható külső- és belső térben egyaránt,típustól függően anyaga lehet 8-10 mm-es galvanizált köracél vagy 14 mm-es acélcső.A “detektívrács”-nak nevezett biztonsági rácsokat a nagyfokú biztonság mellett a tartósság és a könnyű kezelhetőség jellemzi.


Működtetése: kézi(rugó rásegítéses),motorosZárolása:Beépített központi zárral,kétoldali(páros)zárakkal,lakattalMegjegyzés:Cégünk lakatot nem szállít gördülő rácsokhoz.Felületkezelése alapesetben galvanizálással történik,igény esetén a rácslap szinterezhető 4000mm-es szélességig. Vállaljuk detektívrácsok(dobra tekeredő típusának) gyors javítását vagy cseréjét Budapesten vagy országszerte.

Amennyiben bármelyik meghibásodási formával találkozik abban az esetben keressen minket és javítjuk vagy cseréljük.

-Nem lehet feltolni

-Nem lehet kinyitni

-Feltolás után visszacsúszik

-Kinyíltak a rácskapcsok

-Rugó vagy tengely meghibásodott


Amennyiben kérdése merülne fel termékünkkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeinken felteheti.Tel:0670-280-8319 vagy 061-247-3146 es telefonszámokon vagy a zozo305@freemail.hu-címen.