Faredőny szerelés,javítás

Kényeztesse magát egy kis luxussal, akár hagyományos kézi akár motoros működtetéssel. A faredőny a leghagyományosabb,leg egzotikusabb árnyékoló.Történelme majdnem 200 évig nyúlik vissza a múltba(Esslingeni redőny).A megfelelő építészeti környezetben a fából készült redőny a hab a tortán.

 - egyedülálló megjelenés     

 - Közel a természethez és környezetbarát     

 - Hosszú élettartam akár 50-70 év!    

 - Népszerű a klasszikus és a modern építészet terén    

 - Kézi vagy motoros működtetés

 -A fából készült redőny különböző faanyagokból készíthető: Borovi fenyő,Vörösfenyő,Lucfenyő.(igény esetén trópusi fából is) Felületkezelése történhet fedőfestékekkel vagy lazúrokkal ez kiváló védelmet nyújt a napfény, penész és rovarok ellen,valamint könnyű a karbantartása.


-Minden standard 14 x 45 mm-es léc speciális rugóacélból készült, “lamellának” nevezett acéllemezekkel kapcsolódik össze.Úgy tervezve hogy lehetővé tegye a beáramló levegő és fény mennyiségének szabályzását.A fa lécek felületét a gépi marás után csiszolással finomítjuk szinte teljesen simára ,utána vagy lazúrral, vagy feddőfestékkel való felületkezelésre kerül sor hogy beilleszkedjen a belső és külső térbe amelybe be vannak építve.

Maximális méretek:Kézi: 2500mm x 2200mm

Elektromos: 3300mm x4000mm

Telepíthető külső tokkal (kifelé tekeredő típus)így a redőnytok hiánya nem akadály a redőnytípus megvalósításához.

Kiegészítőként rendelhető régi típusú kitámasztó egyedi méretben,szinterezve.Motoros működtetés esetén kiegészítőként szintén rendelhető intelligens vezérlés akadályfelismerés,lefagyáselleni védelem,szél és fény érzékelőkkel.

Vállaljuk régi típusú faredőnyök gyártását és javítását rövid határidővel,kedvező áron.


Vállaljuk faredőnyök javítását és gyártását rövid határidővel Budapesten és 50km-es körzetében.


Amennyiben bármely problémát tapasztalta redőnyénél keressen fel minket az alábbi elérhetőségek egyikén és kijavítjuk a kellemetlen problémát!

-Leszakadt a redőny (megállt egyhelyben)

-Leszakadt a redőny (a redőny féloldalasan áll a lefutóban)

-A redőny félbeszakadt

-A redőny lamellái eltörtek

A felhúzógurtni szakadt elElérhetőségeink javítással vagy gyártással kapcsolatban:Mészáros Zoltán Tel:0670/280-8319 vagy zozo305@freemail.hu