Üzleti hullámredőnyök gyártása és javítása

A hullámos vasredőny az 1900-as évek találmánya, de a mai napig az egyik legjobb biztonsági berendezés közületek számára. Mint igen egyszerű szerkezet, megbízhatóan működik évtizedeken keresztül. A hullámosított lemez táblákat szegecseléssel rögzítjük egymáshoz.Minden általunk szerelt redőnyt központi hevederzárral látunk el. Szalagacél laprugókkal tartjuk egyensúlyban. Az acél redőnyök használata: a jogosulatlan hozzáférés megakadályozása,nyílászárók védelme, és az extra helységek lezárása.Nyitott állapotban a redőnyök biztosítják az akadálytalan átjárást. Továbbá a hosszú élettartam ellenére kevés karbantartást igényelnek. Standard Hullámos vasredőnyünk már megrendelhető akár 3900mm-es szélességben is.


 Ez a termék egy "testre szabott zár" amely illeszkedik a műemlék jellegű házak és történelmi (historikus) épületek homlokzatába.Telepíthető a már meglévő hullámlemez vasredőnyök,detektívrácsok helyére vagy utólag kialakított nyílászárókra külső/belső tokkal. Elektromos üzemre új típusú tengellyel,koronás dobmotorral szerelve van lehetőség.Minden motorizált biztonsági vasredőny esetében kézi működtetésre is van lehetőség.  Zárolása:-Kézi működtetés esetén a talplemezben elhelyezett központi hevederzárral történik.-Motoros működtetés esetén a redőny önzáró.


-Egy kis nosztalgia a hullámosított  vasredőnyök az 1800-as évek elején a faredőnnyel egyidőben terjedtek el Magyarországon az első években a németek hozták a redőnyöket 'lásd az alsó fotókon látható címeres zárfedlapon szereplő gyártókat'.Az 1900-as évekre már mi is gyártottuk a hullámredőnyöket például:Korányi,Fröhlich,Paschka,Kondor,Mészáros.


-Sok üzlettulajdonos úgy van vele hogy vasból van,örök életű.És amikor meghibásodik gyorsan megszabadul tőle,mondván csak a baj volt vele!

Mégis milyen időközönként tartották karban?30-50 évente!! Ez viszonylag sok idő a fém is korrodálódik,kopik így megfelelő karbantartásra szorul 5-10 évente.Mindenkinek kellemetlen amikor hajnalban az üzletet nem lehet kinyitni mert a redőny nem tolható fel vagy csak nem teljesen.Ez többnyire a rugórásegítéses tengely problémája,ilyenkor sok 'szaki'kimegy a tett helyszínére és bezsírozza stb.Ez nem megfelelő karbantartás.Időközönként a laprugókat cserélni kell és ezt sok 'szaki'nem tudja elvégezni mert nincs meg a kellő ismerete és műszaki háttere.Ezért hívjon szakembert(minket) és felülvizsgáljuk redőnyét milyen karbantartást kell elvégezni.


Vállaljuk üzleti hullámlemez redőnyök gyors javítását vagy gyártását Budapesten vagy országszerte.

Amennyiben bármelyik meghibásodási formával találkozik abban az esetben keressen minket és javítjuk vagy cseréljük.

-Nem lehet feltolni

-Nem lehet kinyitni

-Feltolás után visszacsúszik

-Szét szakadt a lemez

-Rugó vagy tengely meghibásodott

Gyártás és szervíz:Tel:0670-280-8319 vagy 061-247-3146