Redőny javítás

 

Műanyag,alumínium,fa redőnyök javítása Használat közben köztudottan minden eszköz kopik és meghibásodhat. Így a redőnyök alkatrészei is kopnak. Karbantartást ugyan alig igényelnek, de a kopásnak kitett alkatrészeik állapotára ajánlatos jobban odafigyelni. Ha valami működés közben akadozik, arra nem szabad legyinteni, mert bármikor elromolhat. Ez pedig a redőnyök esetében elég kellemetlen lehet.A hiba elhárításához természetesen szakember szükséges, a meghibásodott alkatrész kicserélése így nem okozhat nehézségeket.   


 Hevedercsere(Gurtnicsere)/műanyag redőny,alumínium redőny,faredőny/ Ha elszakadt – vagy inkább mielőtt elszakad - , akkor helyére új hevedert kell szerelni. Vannak ugyan különféle hegesztési és varrási praktikák a heveder szakadt végeinek lapolt egyesítésére, de ezek egyrészt csak időleges megoldások, másrészt az így megvastagodott és merevebbé vált hevederrész működési zavarokat okozhat a csévélőnél. Egyszóval jobb, ha új hevederre cseréljük a szakadt régit. Mindkét gyakori  14 és 23 mm-es(piros csíkos) hevedert tudjuk cserélni a hozzá tartozó görgőkkel és rugós autómatákkal vagy fix rögzítőkkel. Zsinór problémák Ez a felhúzó rendszer csak annyiban különbözik a hevederestől, hogy itt 6 mm-es szövött műanyag zsinór látja el a heveder funkcióját. A gyakori használat miatt a zsinór erősen megkophat, bár a kivezető görgő előtt a zsinór spirálrugós betétben fut. Viszont a kivezető görgő műanyag, ami megszorulhat a tengelyén, így a zsinór el is szakadhat. Erre a rendellenességre az egyre nehezebben leereszthető redőny figyelmeztet. Ha az előzetes erőltetés miatt a zsinór felülete kiszőrösödött, akkor ajánlatos ezt még elszakadása előtt is kicserélni. Amennyiben kérdése merülne fel termékünkkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeinken felteheti.


Tel:0670-280-8319 vagy 061-247-3146 es telefonszámokon vagy a zozo305@freemail.hu e-mail ben.

Redőnyök restaurálása Faredőny esetében! 


Gyakran ügyfeleink ragaszkodnak a meglévő,régi faredőny meglétéhez,így újra használható állapotba kell hoznunk,ezzel elkerülhető a komplett redőny cseréje.Továbbá megőrizhető az akár 70-100 éves redőny profilja.A régi faredőnyöket (amennyiben javítható állapotban van)kiszerelés után alapos felülettisztításnak vetjük alá,utána megfelelő felületkezelő eljárásokkal újra fényezzük a kívánt színre.Cseréljük a korrodálódó mechanikai alkatrészeket(lamellákat),újra fűzzük és egyéb kiegészítők cseréjét elvégezzük.Javítunk minden gyártmányú és típusú redőnyt,elektromos redőnyt és motorokat.


Csak hívjon fel bennünket és mi üzemképes állapotba hozzuk redőnyét! 

Gyártás-Szervíz:Mészáros Zoltán 0670 280-8319 vagy 061-247-3146


A régi típusú hullámredőnyök,detektívrácsok komplett cseréjét,vagy csak javítását-felújítását elvégezzük akár 1-2 órán belül.

Ha nem lehet feltolni,lehúzni,akadozik,szétszakadt, Hívjon!


Továbbá kérésre üzleti vasredőnnyel vagy detektívráccsal rendelkező ügyfeleink részére,lehetőség van  ütemezni a karbantartást, féléves vagy éves alapon.Redőny módosítása-Mi átalakítjuk vagy módosítjuk a meglévő redőnyöket, kézi vagy elektromos, bármilyen stílust is kedveli  anélkül, hogy a komlett rendszert cserélni kellene. 


Ügyfeleink nagyrésze az elöregedett nagyméretű faredőnyök nehézkes működtetése miatt keres,természetesen tudjuk javítani akár új faredőnyt is tudunk gyártani bármilyen méretben.


-Kisebb módosításokat is el lehet végezni, a műveletek egyszerűsítésével pénzt takaríthat meg. Például át tudjuk alakítani a manuális meghajtást egy elektromos motor behelyezésével(motoros meghajtásúra). Továbbá mi is végzünk más típusú javításokat - beleértve a heveder-box(gurtniautómata) cseréjét,felhúzóheveder(gurtni)cseréjét.Mindezt régi és új típusú redőnyöknél egyaránt,legyen az műanyag redőny,alumínium redőny,faredőny,külsőtokos műanyag redőny.