Termékeink

  •   A hullámos vasredőny az 1900-as évek találmánya, de a mai napig az egyik legjobb biztonsági berendezés közületek számára. Mint igen egyszerű szerkezet, megbízhatóan működik évtizedeken keresztül. A hullámosított lemez táblákat szegecseléssel rögzítjük egymáshoz.Minden általunk szerelt redőnyt központi hevederzárral látunk el. Szalagacél laprugókkal tartjuk egyensúlyban.

    A DetektívRács egy vonzó megoldás a lakossági és kereskedelmi objektumok nyílásainak lezárására,emellett lehetőséget biztosít a maximalizált légmozgáshoz és vizuális hozzáféréshez.Cégünk a dobra tekeredő rácsok típusait kínálja egyedi méretre gyártva. Alkalmazható külső- és belső térben egyaránt,típustól függően anyaga lehet 8-10 mm-es galvanizált köracél vagy 14 mm-es acélcső.

  • Kényeztesse magát egy kis luxussal, akár hagyományos kézi akár motoros működtetéssel. A faredőny a leghagyományosabb,leg egzotikusabb árnyékoló.Történelme majdnem 200 évig nyúlik vissza a múltba(Esslingeni redőny).A megfelelő építészeti környezetben a fából készült redőny a hab a tortán.

    Hogy megfeleljünk az egyre növekvő biztonsági követelményeknek,kínálunk egy összecsukható rácstípust amely ablakok és ajtók elé,kül és beltérbe egyaránt telepíthetők.A rács könnyen illeszthető számos nyílászáró elé,szimpla vagy dupla szárnyú kivitelben.Összetolt állapotban a szárnyak nyithatók 90 vagy 180 fokban.

  • Az aluminium redőny stabilitásából adódóan a szélesebb nyílások lefedésénél sem kell megosztani a redőnyt. Az alumínium redőnylécek arriterezése miatt nem tudnak egymástól elcsúszni. A redőnyléc, a lefutoprofil és a redőnytok is RAL színezhető, ezáltal teljesen harmonizál a ház homlokzatával, illetve a nyílászárókkal.Az alumínium redőny lehet kézi gurtnis és motoros működtetésű is.

     Rendkívül esztétikus és praktikus lezárásokat lehet elérni mindkét mintázatú redőnyfajtával. Lyuk perforálású redőnytípussal pl. piaci belső lezárásokat lehet megoldani, biztosítva az üzletek folyamatos átszellőzését . Áruházak belső tereinek lezárására kiválóan alkalmas, RAL színskála szerint szinterezhető, így beilleszthető az áruház belső terébe.Felhasználási területe kibővülhet régi épületek külső redőnyként való alakalmazásával.